Pagina's

Kozakken Boys verrast Rijnsburgse Boys

Waar ze bij Rijnsburgse Boys dachten een kampioenselftal gevormd te hebben, ging Kozakken Boys er afgelopen zaterdag met de drie punten vandoor.

Rijnsburgse Boys was de gehele wedstrijd op zoek naar zijn vertrouwde spel uit de voorbereiding, en had daarnaast veel moeite met de speelwijze van de Brabanders. Toch was het Rijnsburgse Boys dat vlak voor rust op voorsprong kwam. Uit een strafschop maakte Kevin Winter de 1-0.

Na rust stelde Kozakken Boys orde op zaken dankzij doelpunten van Arif Irilmazbilek en Benjamin Martha. Rijnsburgse Boys-trainer Niek Oosterlee bombardeerde Kozakken Boys meteen tot titelkandidaat, maar dit werd door zijn collega van Kozakken Boys, Dogan Corneille, snel weggewuifd.

Kozakken Boys krijgt zaterdag bezoek van Barendrecht en Rijnsburgse Boys gaat zich proberen te revancheren bij FC Lisse