Pagina's

Doelpuntenfestival in Rijssen

Excelsior'31 blijft de goede serie van het einde van vorig seizoen doorzetten. Ditmaal was het Noordwijk dat het onderspit moest delven tegen de Rijssenaren.

Denis Mahmudov was de grote man aan de kant van Excelsior'31, nadat hij vorige week al twee keer scoorde tegen Barendrecht trof de razendsnelle spits vandaag vijf keer doel. Mede dankzij zijn vijf doelpunten kwam de einduitslag op een riante 7-2, in het voordeel van Excelsior'31.

In de rust was er al een voorsprong van 3-0 opgebouwd, maar dit was nog niet genoeg voor Excelsior'31, waardoor er in de tweede helft nog werd uitgelopen tot 7-2.

Excelsior'31 staat nu ruim bovenaan met 6 punten en een doelsaldo van 11 doelpunten voor en 4 tegen. Volgende week gaan de Rijssenaren op bezoek bij HHC Hardenberg. Noordwijk dat wederom riant verloor ontvangt Kozakken Boys.