Pagina's

Kozakken Boys verslaat JVC Cuijk

Kozakken Boys trad op haar open dag aan tegen JVC Cuijk, wat uitkomt in de Topklasse Zondag en Hans Kraay Jr. als trainer heeft.

Waar je in het eerste kwartier normaal afwachtend voetbal verwacht, waren er nu meteen vier doelpunten te noteren. Boys-doelman Donatz leidde onnodig balverlies, waarna Cuijk de 0-1 binnen schoot. Nog geen tien minuten later was de stand dankzij tweemaal Benjamin Martha en Arif Irilmazbilek echter al weer 3-1 in Werkendams voordeel.

Vlak voor rust kreeg Benjamin Martha op aangeven van Ismail Yildirim zelfs de kans op de derde van zijn middag, waarin hij niet faalde. Vanaf de aftrap zorgde JVC Cuijk er echter voor dat de ruststand niet 4-1 maar 4-2 werd.

In de tweede helft duurde het tot aan de tachtigste minuut voordat er weer wat spectaculairs gebeurde. Het was goed doorjagen van Irilmazbilek wat ervoor zorgde dat Van der Waal de 5-2 binnen kon schieten. JVC Cuijk deed vlak voor tijd vanaf elf meter nog wat terug, waardoor de eindstand op 5-3 kwam.

Kozakken Boys speelt aanstaande zaterdag zijn eerste competitiewedstrijd uit bij Rijnsburgse Boys