Pagina's

HHC Hardenberg leidt op verkeerde momenten balverlies

HHC Hardenberg speelde een goede eerste helft tegen Capelle, maar zag de wedstrijd toch verloren gaan. De Hardenbergers hadden de eerste helft het betere van het spel, maar toch waren de betere kansen voor de gasten uit Capelle. Tweemaal was het keeper Sander Danes die de gastheren behoedde van een achterstand.

In de tweede helft was het driemaal balverlies aan Hardenbergse kant, waar Capelle optimaal van kon profiteren. Door doelpunten van tweemaal Peter de Lange en Phillipe den Hartog won Capelle de wedstrijd uiteindelijk met 0-3.

Toch mag HHC Hardenberg niet onderschat worden in de rest van het seizoen. Er is jarenlang gebouwd aan een team en het succes daarvan zullen de Hardenbergers vanzelf een keer gaan incasseren.

HHC Hardenberg gaat zaterdag op bezoek bij een andere topper van vorig seizoen, GVVV. Capelle gaat proberen zonder puntverlies te blijven in een thuiswedstrijd tegen Ter Leede.