Pagina's

Snijders: "GVVV-spits Van Meegdenburg is een fenomeen"

Dennis van Meegdenburg maakte deze week bekend dat hij aan het einde van het seizoen stopt bij GVVV. Aan het begin van het seizoen was het nog de bedoeling dat hij stand-in zou zijn voor aanwinst Rik van der Eerden, maar al snel was het Van Meegdenburg die weer in de basisopstelling stond.

"Van Meegdenburg is een fenomeen," aldus Joey Snijders in het AD. "Hij mist geen training, maakt belangrijke doelpunten en heeft de longen van een jong paar. Ik denk weleens: had ik zijn fitheid maar. Op Van Meegdenburg na blijft bijna de gehele basisploeg van GVVV bij elkaar."

GVVV heeft zich na een mindere periode weer hersteld, en staat inmiddels op doelsaldo eerste in de Topklasse Zaterdag. Aanstaande zaterdag staat het duel met Capelle op het programma. "Meestal haakte GVVV in de titelstrijd een paar wedstrijden voor het eind af. Blessures en schorsingen vangen we minder makkelijk op dan de Spakenburgse clubs, want onze selectie is smaller. Onze kracht is het team." Dat team moet ervoor gaan zorgen dat GVVV nu wel tot het einde van het seizoen mee blijft doen om de titel.