Pagina's

Bestuur Capelle boos over uitlekken onderhoud met spelersgroep

Het bestuur van Capelle is niet te spreken over het uitlekken van het onderhoud tussen een aantal bestuursleden en de spelersgroep. Dit onderhoud werd afgelopen dinsdag gehouden, waardoor de geplande training geen doorgang vond. Aanleiding was onder meer het vertrek van verzorger Ruud Arends.

"We zijn echt verbaasd over de berichtgeving in de media," aldus bestuurslid Henne Jongeneel in het AD. "Het klopt inderdaad dat er niet getraind is afgelopen dinsdag en dat wij met vier bestuursleden een intern overleg gevoerd hebben met de spelersgroep. Er is tijdens dat gesprek afgesproken dat alles wat besproken is binnenkamers zou blijven, maar toch is razendsnel informatie naar de media doorgesijpeld."

Het bestuur onderzoekt nu waar het lek is, en wil het daarna pas over mogelijke sancties hebben. "Ik laat me verder niet uit over de inhoud van het onderhoud. Wij streven er wel naar om voor zaterdag tekst en uitleg te geven. Pas als we van de hoed en de rand weten, kunnen we een statement maken."