Pagina's

Twisker teleurgesteld over spel Spakenburg

Spakenburg kwam zaterdagmiddag opnieuw niet tot winst. Na overwinningen in de eerste twee speelrondes, werd er door de mannen van trainer Jochem Twisker daarna geen overwinning meer behaald. Op eigen veld kwam Spakenburg niet verder dan een 3-3 gelijkspel tegen Scheveningen.

"Ik ben niet boos, maar wel teleurgesteld," aldus Jochem Twisker tegenover RTV Utrecht. "Dit zou maar eens één van de slechtste wedstrijden van Spakenburg onder mijn leiding kunnen zijn. Scheveningen speelde in een goede organisatie, waardoor wij geduld moeten hebben. We hadden veel balverlies, en uit die voorzichtigheid die daaruit voortkomt gingen we achteruit lopen. Scheveningen wacht op een fout om vervolgens te counteren. Al met al hebben wij in de tweede helft genoeg kansen gehad. Scheveningen naar mijn mening maar een paar keer, maar als ze voor onze goal kwamen lag hij er ook meteen in."

Spakenburg staat met acht punten inmiddels al op zeven punten van koploper Kozakken Boys. Volgende week voor de Spakenburgers de ultieme kans om deze achterstand te verkleinen, wanneer zij in Brabant op bezoek gaan bij Kozakken Boys.