Pagina's

Rijnsburgse Boys wacht op eerste Topklasse-overwinning op Kozakken Boys

De twee Boys-clubs uit de Topklasse Zaterdag treffen elkaar zaterdag voor het eerst dit seizoen. Tot nu toe waren de confrontaties tussen beide clubs geen fijne wedstrijden voor de Boys uit Rijnsburg. Van de vier duels in de Topklasse Zaterdag tegen Kozakken Boys werd er geen één gewonnen door Rijnsburgse Boys. Voor de mannen van Niek Oosterlee de taak om deze statistiek zaterdag te laten keren.

Vorig seizoen was Rijnsburgse Boys - Kozakken Boys de openingswedstrijd van het seizoen. Rijnsburgse Boys werd vooraf getipt als titelkandidaat, maar kwam er in de eerste wedstrijd niet aan te pas, waarna Kozakken Boys met een 1-2 overwinning naar huis ging. Ook in de uitwedstrijd in Werkendam werd er met dezelfde cijfers verloren, ondanks dat Raily Ignacio Rijnsburg nog wel op voorsprong bracht.

Diezelfde Raily Ignacio heeft dit seizoen alweer viermaal gescoord. Zijn collega van de Werkendammers, Madjer Lukoki, heeft er ook vier in liggen. Bijzondere aan Lukoki is dat hij nog maar 137 minuten meedeed in de Topklasse Zaterdag.

Het treffen tussen de nummer elf, Rijnsburgse Boys, en de nummer één, Kozakken Boys, begint zaterdag om 14.30 uur op de Middelmors in Rijnsburg.