Pagina's

Spakenburg ziet Lorenzo Hop terugkeren

Spakenburg gaat het nieuwe seizoen in met drie doelmannen. Naast Barry Ditewig en Sven Taberima zal ook Lorenzo Hop deel uit gaan maken van de eerste selectie van de Spakenburgers.

Hop keert terug van Vitesse, waar hij vorig seizoen in de A1 en Jong Vitesse tot een aantal basisplaatsen kwam. Door de terugkeer van Eloy Room in Arnhem was er geen plaats meer voor de talentvolle doelman, waardoor hij geen nieuw contract kreeg. Na een stage bij het Engelse Carlisle United en een proefwedstrijd bij FC Oss heeft Hop besloten om toch de terugkeer te maken naar de blauwe zijde van De Westmaat.

Op zeventienjarige leeftijd maakte Hop zijn debuut voor Spakenburg. In de uitwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys keepte hij, na afwezigheid van Sven Taberima en Bart Tinus een uitstekende wedstrijd.

"Ik ga graag de strijd aan met Barry Ditewig en Sven Taberima en zal er alles aan doen om zoveel mogelijk aan spelen toe te komen. Verder verheug ik me op de hernieuwde samenwerking met keeperstrainer Remko van Lopik," aldus Hop op de site van Spakenburg.