Pagina's

IJsselmeervogels haalt Buitenhuis van FC Den Bosch

IJsselmeervogels heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Jeffrey Buitenhuis. De verdediger komt over van FC Den Bosch, waar hij tot 48 duels in de Jupiler League kwam. Voor IJsselmeervogels is het de negende aanwinst voor het nieuwe seizoen, nadat eerder Frank Hol, Hanne Hagary, Janic Mazikodila, Ismail Celen, Raymon van Emmerik en jeugdspelers Glenn Visser, Mark Mousa en Vasco Culcesk tekenden.

De 22-jarige Buitenhuis heeft bij de club uit Spakenburg een contract voor een seizoen getekend. Op de clubsite geeft hij aan uit te kijken naar de periode bij IJsselmeervogels "Het is een van de grootste amateurclubs in Nederland. Het is een club die mij past en zal er alles aan doen om hier succesvol te zijn en met deze club kampioen te worden komend seizoen."

IJsselmeervogels begint de competitie met een uitwedstrijd bij Kozakken Boys. Voor nieuwe trainer, Dogan Corneille, een pikante wedstrijd, aangezien hij een paar maanden geleden zijn ontslag kreeg bij de Brabantse Topklasser.