Pagina's

Danny Buijs leidt eerste training Kozakken Boys

Kozakken Boys werkte op zaterdagochtend zijn eerste training af. Onder leiding van trainer Danny Buijs, die vorig seizoen nog actief was als speler bij de Werkendammers, werd de selectie aan een afwisselende training onderworpen.

"Er zat al een aantal weken voorbereiding in, maar mijn eerste training beviel goed," aldus Buijs tegenover Kozakken Boys TV. "Ik ben betrokken geweest bij het samenstellen van de groep. De groep is nog niet helemaal compleet. Er zijn er een aantal nog op vakantie, terwijl er ook nog een paar op vakantie gaan. Met de blessures van vorig seizoen gaan we de komende weken rustig bekijken hoe we er voor staan."

Kozakken Boys begint het seizoen met een thuiswedstrijd tegen IJsselmeervogels, waarvan vorig seizoen in de laatste competitiewedstrijd werd gewonnen. "Het is een schitterend visitekaartje om je competitie mee te beginnen. IJsselmeervogels hoort bij de top vijf van de Topklasse Zaterdag. Die mogen de eerste wedstrijd bij ons op bezoek, iets waar ze ook niet blij mee zullen zijn. Dat gevoel dat ze daar niet blij mee zijn moeten wij daarom meteen maar waarmaken."

De eerste competitieronde in de Topklasse Zaterdag staat gepland voor zaterdag 23 augustus.